زهره رستگار

بهترین وکیل اعاده دادرسی تهران

فهرست مطالب

بهترین وکیل اعاده دادرسی در تهران کیست؟

در تهران، بهترین وکیل برای اعاده دادرسی کسی است که تسلط کامل به قوانین و مقررات مربوط به این موضوع داشته باشد و توانایی راهنمایی موکل را در این زمینه داشته باشد. او باید با روال قانونی رسیدگی به اعتراض فوق العاده در امور حقوقی و کیفری آشنا باشد و توانایی برقراری ارتباط موثر با موکل و افراد درگیر در پرونده را داشته باشد. در واقع، وکیل برتر باید توانایی داشته باشد تا پرونده را به سمت موفقیت هدایت کند.

وکیل اعاده دادرسی برای مواقعی است که، حکم یک قاضی به دلیل اسناد کم و یا اشتباهات رخ داده دوباره به جریان می‌افتد و نیاز به بررسی مجدد دارد.

به عنوان مثال زمانی که شخصی محکوم به قتل است و بعد از صدور حکم، بر اساس شواهدی محرز شود که شخص زنده است، نیاز به بررسی دوباره پرونده است. در این مواقع شخص متهم نیاز به یک وکیل اعاده دادرسی دارد تا بتواند در دادگاه نسبت به دفاع از محکوم اقدام کند. یا مثلا زمانی که در یک جرم بیش از یک نفر دخیل بودند؛ مانند زمانی که در یک قتل چند نفر دخالت داشتند و قاتل مشخص نیست، در این پرونده‌ها هم احتمال دارد که بعد از صدور حکم طبق شواهد و مستندات ارائه شده در صدور حکم فرد تجدید نظر شود.

وکیل اعاده دادرسی باید در انواع زمینه‌های کیفری تبحر داشته باشد. پرونده‌های اعاده دادرسی شامل انواع پرونده‌های کیفری است و نیاز به تخصص در این زمینه‌ها وجود دارد.

شماره‌ تماس دفتر وکیل اعاده دادرسی: 02144141581
شماره تماس واتساپ وکیل اعاده دادرسی: 09121722840

نمونه رای موفق

رای موفق مواد مخدر

رای موفق مواد مخدر

اعاده دادرسی چیست؟

گاهی اوقات آراء افراد مراجعه کننده قطعی شده و دنبال یک راهکار جدید هستند که پرونده شان را مجدداً به جریان بیندازند. در این موارد پرونده افراد مجددا بررسی شده و  اگر متوجه شویم دلیل جدیدی در  این پرونده وجود دارد، یا این‌ که مجازات تعیین‌ شده متناسب با جرم این افراد نباشد و مواردی از این قبیل در پرونده این افراد وجود داشته باشه پیشنهاد ما این است که اعاده دادرسی را مطرح کنند، در اعاده دادرسی پرونده مجدد بررسی می شود.

برای آرایی که از دادگاه حقوقی صادر می‌ گردد، اعاده دادرسی زمان مشخصی دارد، ولی برای اعاده دادرسی در آراء کیفری زمان مشخصی وجود ندارد. هنگامی که دادخواست اعاده دادرسی مطرح می شود، مقام قضایی آن را بررسی کرده و اگر دلایل را کافی بداند و جرم جزو جرم ‌هایی باشد که برای شخص در آن قصاص یا اعدام صادر شده باشد، دستور توقف اجرای حکم رو صادر کرده و پرونده را بررسی می‌ نماید.

اگه دلایل قانع‌ کننده باشد، پرونده را برای رسیدگی به شعبه هم ‌عرض ارسال می‌ کند. در اکثر موارد مشاهده شده است که پرونده ‌هایی که به شعبه هم ‌عرض ارسال می‌ شود و مجدد بررسی می‌ گردد، چه‌ بسا آرایی که صادر می‌ شود به نفع شخص بوده و کمتر از مجازات قبلی می باشد.

وکیل تضمینی اعاده دادرسی

وکیل تضمینی اعاده دادرسی کسی است که به موکل خود تضمین می‌دهد، رای دادگاه ۱۰۰ درصدی به نفع شخص اعلام خواهد شد. امروزه متاسفانه بسیاری از این وکلا برای خود دکان باز کرده‌اند و با این ادعا که صددرصد می‌توانند در رای دادگاه پیروز می‌شوند هزینه‌های هنگفتی از موکل می‌گیرند و حتی در دادگاه پیروز هم نمی‌شوند. موکل مورد نظر علاوه بر این که هزینه وکیل را می‌دهد باید هزینه دیگری هم متقبل شود تا یک وکیل بهتر اخذ نماید.

حال شما می‌توانید در این زمینه‌ها با وکیل مورد نظر صحبت کنید و بعد از اتمام و بسته شدن پرونده و موفقیت شما در پرونده، هزینه را پرداخت کنید. در غیر این صورت به صورت عادی قرارداد ببندید.

مزایای وکیل تضمینی اعاده دادرسی

وکیل تضمینی اعاده دادرسی دارای مزایایی است که در ادامه آ‌ن‌ها را برای شما شرح می‌دهیم.

  • درصد برد بیشتر در پرونده
  • پرداخت هزینه بعد از صدور حکم

معایب وکیل تضمینی اعاده دادرسی

همانطور که وکیل اعاده دادرسی مزایایی دارد، معایبی هم دارد که احتمالا تنها عیب آن هزینه بالای آن است.

وکیل متخصص اعاده دادرسی

وکیل متخصص اعاده دادرسی کسی است که در این زمینه تخصص دارد و تجربه بسیار زیادی در این نوع پرونده‌ها دارد. این وکیل در زمینه رسیدگی به پرونده‌هایی که نیاز به بررسی مجدد دارند بسیار تبحر دارد و احتمال این که بتواند حکم دادگاه را عوض کند وجود دارد. دارای ویژگی‌هایی است که در زیر آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

  • دارای تجربه زیاد در مورد پرونده‌های اعاده دادرسی باشد
  • به پرونده‌ها و قوانین این نوع پرونده‌ها بسیار آگاه و مسلط باشد
  • سابقه برد زیادی در این نوع پرونده‌ها را داشته باشد

این وکیل در ابتدا مقداری از هزینه خود را دریافت می‌کند و مقدار دیگر را بعد از صدور حکم دریافت می‌کند، البته این موضوع را هم در نظر داشته باشید که این وکیل برای برد در پرونده نهایت تلاش خود را می‌کند اما تضمینی برای موفقیت در پرونده به شما نمی‌دهد. این موضوع دلیل نمی‌شود که ما در پرونده‌های خود از وکیل متخصص استفاده نکنیم.

توصیه ما این است که یک وکیل متخصص تضمینی برای پرونده‌های اعاده دادرسی انتخاب کنید، در بسیاری از موارد که پرونده پیچیده است سعی کنید که وکیلی که می‌گیرید هم متخصص و هم تضمینی باشد.

هزینه وکیل اعاده دادرسی

هزینه وکیل اعاده دادرسی بستگی به چند وجه مختلف دارد که ما در ادامه به بررسی این وجوه می‌پردازیم و شما باید قبل از گرفتن وکیل این موضوعات را درک کنید. هزینه وکیل اعاده دادرسی بالا است و یکی از دلایلی که بسیار در هزینه تفاوت می‌اندازد موضوع تضمینی و متخصص بودن وکیل است و اگر وکیل تضمینی باشد و شما در پرونده موفق شوید، هزینه پرونده بسیار بالا می‌رود. به علاوه این موضوع چند ویژگی دیگر هم وجود دارد که در ادامه بررسی می‌کنیم.

با تجربه بودن: بالطبع هر چقدر وکیل مورد نظر با تجربه‌تر باشد و پرونده‌های بیشتری را موفق شده باشد، هزینه آن هم بالاتر می‌باشد و این موضوع را شما باید مد نظر داشته باشید.

متخصص بودن: هر چقدر علم و تخصص وکیل مورد نظر در زمینه پرونده‌های اعاده دادرسی بیشتر باشد بالطبع هزینه آن وکیل هم بیشتر می‌باشد بخصوص وقتی پرونده را تضمینی بپزیرید.

حال اگر در این زمینه نیاز به راهنمایی و مشاوره داشتید می‌توانید یا به صورت حضوری تشریف بیاورید و یا با شماره تماس زیر ارتباط برقرار کنید تا مشاوران ما در اولین فرصت شما را راهنمایی کنند.

 

اعاده در لغت به معنای  برگرداندن و از سر گرفتن است .

اعاده دادرسی در دعاوی کیفری و حقوقی

الف) اعاده دادرسی در امور کیفری

یکی از راه‌های فوق‌العاده شکایات از احکام  قطعی صادره از دادگاه  درخواست اعاده دادرسی به دیوان عالی کشور ارائه می‌گردد و اگر دیوان درخواست را درست تشخیص داد پرونده را برای صدور رأی به دادگاه هم‌عرض دادگاه صادرکننده حکم قطعی ارسال می‌کند تا رأی مقتضی را صادر نماید.

 

۱- متقاضیان اعاده دادرسی در امور کیفری

کسانی که می‌توانند تقاضای اعاده دادرسی در امور کیفری کنند افراد هستند که در قانون مشخص‌شده است . در ماده ۴۷۵قانون آیین دادرسی کیفری آمده است که اشخاص زیر حق درخواست اعاده دادرسی دارند :

-محکوم‌علیه ( یعنی فردی که محکوم‌شده است ) یا وکیل یا نماینده قانونی او در صورت فوت یا غیبت محکوم‌علیه ، همسر و وراث قانونی و وصی او

 -دادستان کل کشور

-دادستان مجری حکم

این افراد می‌توانند درصورتی‌که موضوع پرونده‌شان یکی از موارد اعاده دادرسی در امور کیفری باشد ، از دیوان عالی کشور تقاضای رسیدگی کنند.

 

۲-مهلت اعاده دادرسی در امور کیفری

مهلتی برای اعاده دادرسی در امور کیفری به وجود ندارد و قانون‌گذار این‌طور در نظر گرفته است که هر زمان موردی از موارد اعاده دادرسی به وجود آمد بتوان درخواست را مطرح کرد.

 

۳- نحوه ثبت درخواست اعاده دادرسی

بر اساس اعلام رئیس دیوان عالی کشور، درخواست اعاده دادرسی  ماده ۴۷۴ در امور کیفری، از طریق دفاتر خدمات قضایی الکترونیک، قابل ثبت بوده و نیازی به مراجعه حضوری به دیوان عالی کشور جهت ثبت این درخواست نمی‌باشد.

طبق ماده ۴۷۶ آیین دادرسی کیفری درخواست اعاده دادرسی به دیوان عالی کشور تسلیم می‌شود. این مرجع پس از احراز انطباق موضوع درخواست با یکی از موارد موضوع ماده (۴۷۴) این قانون، با تجویز اعاده دادرسی، رسیدگی مجدد را به دادگاه هم‌عرض دادگاه صادرکننده حکم قطعی، ارجاع می‌دهد و در غیر این صورت قرار رد اعاده دادرسی صادر می‌نماید.

 

۴- جهات اعاده دادرسی در آرا کیفری

دیوان عالی کشور باید در مواردی که طرفین می‌توانند از احکام قطعی دادگاه‌ها اعم از اینکه آراء اجراشده باشند یا اجرانشده باشند  درخواست اعاده دادرسی کنند را بررسی نماید که این موارد به‌طور طبق ماده ۴۷۴ آیین دادرسی کیفری عبارت‌اند از :

الف- کسی به اتهام قتل شخصی محکوم شود و سپس زنده‌بودن وی محرز گردد.

ب- چند نفر به اتهام ارتکاب جرمی محکوم شوند و ارتکاب آن جرم به‌گونه‌ای باشد که نتوان بیش از یک مرتکب برای آن قائل شد.

پ- شخصی به علت انتساب جرمی محکوم شود و فرد دیگری نیز به‌موجب حکمی از مرجع قضایی به علت انتساب همان جرم محکوم‌شده باشد، به‌طوری‌که از تعارض و تضاد مفاد دو حکم، بی‌گناهی یکی از آنان احراز گردد.

ت- درباره شخصی به اتهام واحد، احکام متفاوتی صادر شود.

ث- در دادگاه صالح ثابت شود که اسناد جعلی یا شهادت خلاف واقع گواهان، مبنای حکم بوده است.

ج- پس از صدور حکم قطعی، واقعه جدیدی حادث و یا ظاهر یا ادله جدیدی ارائه شود که موجب اثبات بی‌گناهی محکوم‌علیه یا عدم تقصیر وی باشد.

چ- عمل ارتکابی جرم نباشد و یا مجازات مورد حکم بیش از مجازات مقرر قانونی باشد.

 

۵-  نحوه تجویز اعاده دادرسی

پس‌ازاینکه افراد محق برای اعاده دادرسی درخواست خود را به دیوان عالی کشور ارائه دادند و دیوان عالی کشور پس از احراز یکی از موارد فوق با تجویز اعاده دادرسی ، رسیدگی مجدد را به دادگاه هم‌عرض دادگاه صادرکننده حکم قطعی ، ارجاع می‌دهد و در غیر این صورت قرار رد اعاده دادرسی صادر می‌نماید . بنابراین اگر دیوان درخواست را درست تشخیص داد پرونده را برای صدور رأی به دادگاه هم‌عرض دادگاه صادرکننده حکم قطعی ارسال می‌کند تا رأی مقتضی را صادر نماید . منظور از دادگاه هم‌عرض یعنی دادگاهی که صلاحیت یکسان دارند و آن دادگاه بالاتر و پایین‌تر از دادگاه صادرکننده رأی نیست .

لازم به ذکر است که اگر مجازات طالب حیات یا سایر مجازات‌های بدنی یا قلع‌وقمع بنا باشد ، شعبه دیوان عالی کشور با وصول تقاضای اعاده دادرسی قبل از اتخاذ تصمیم درباره  دستور توقف اجرای حکم را می‌دهد.

 

ب) اعاده دادرسی حقوقی

یکی از طرق فوق‌العاده اعتراض به آراء، ؛ اعاده دادرسی می‌باشد که ویژه احکام بوده و رسیدگی دوباره به دعوا را نزد مرجع صادرکننده‌ی حکم مورد درخواست اعاده دادرسی، امکان‌پذیر می‌نماید. در حقیقت، این طریق اعتراض موجب می‌شود که دادرسی منتهی به‌حکم قطعیت یافته و اختلاف طرفین، به درخواست محکوم‌علیه، مجدداً نزد همان مرجع صادرکننده حکم در ماهیت مورد رسیدگی قرار گیرد.

با توجه به صدر ماده ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی، اعاده دادرسی تنها

نسبت به احکام صورت می‌پذیرد. بنابراین قرارهای دادگاه، حتی قرارهای قاطع دعوا (مانند قرار ابطال دادخواست، قرار رد دعوا و …) و قرارهای تأمینی، قابل اعاده دادرسی نمی‌باشند. همچنین اعاده دادرسی مختص احکامی می‌باشد که قطعیت یافته است.

در اعاده دادرسی رسیدگی مجدد به دعوا در همان مرجعی که حکم را صادر نموده است انجام می‌گیرد. درواقع می‌توان این‌گونه بیان نمود که با درخواست محکوم‌علیه مبنی بر انجام اعاده دادرسی، دعوایی که منجر به صدور حکم قطعی شده است، مجدداً مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و حکم صادره از منظر ماهیتی مورد ارزیابی مجدد قرار می‌گیرد.

 

۱-انواع اعاده دادرسی حقوقی

شما باید به این موضوع توجه داشته باشید که در حالت کلی اعاده دادرسی حقوقی دارای دو نوع مختلف است. هر دو نوع آیین دادرسی‌ها دارای قابلیت پیگیری در محضر قانون می‌باشند. بنابراین بهتر است تمامی افرادی که قصد تهیه و تنظیم این درخواست رادارند در ابتدا با انواع آن آشنا شوند.

بر اساس ماده ۴۳۲ قانون آیین دادرسی مدنی، اعاده دادرسی بر دو قسم است :

الف – اصلی که عبارت است از این‌که متقاضی اعاده دادرسی به‌طور مستقل آن را درخواست نماید.

ب – طاری که عبارت است از این‌که دراثنای یک دادرسی حکمی به‌عنوان دلیل ارائه شود و کسی که حکم یادشده علیه او ابراز گردیده نسبت به آن درخواست اعاده دادرسی نماید.

دادخواست اعاده دادرسی اصلی به دادگاهی تقدیم می‌شود که صادرکننده همان حکم بوده است و درخواست اعاده دادرسی طاری به دادگاهی تقدیم می‌گردد که حکم در آنجا به‌عنوان دلیل ابرازشده است. پس از درخواست اعاده دادرسی طاری باید دادخواست لازم ظرف سه روز به دفتر دادگاه تقدیم گردد.

دادگاهی که دادخواست اعاده دادرسی طاری را دریافت می‌دارد مکلف است آن را به دادگاه صادرکننده حکم ارسال نماید و چنانچه دلایل درخواست را قوی بداند و تشخیص دهد حکمی که در خصوص درخواست اعاده دادرسی صادر می‌گردد مؤثر در دعوا می‌باشد، رسیدگی به دعوای مطروحه را در قسمتی که حکم راجع به اعاده دادرسی در آن مؤثر است تا صدور حکم نسبت به اعاده دادرسی به تأخیر می‌اندازد و در غیر این صورت به رسیدگی خود ادامه می‌دهد

 

۲-جهات درخواست اعاده دادرسی حقوقی

قانون‌گذار در ماده ۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی شرایط و موارد اعاده دادرسی را مشخص کرده است

در مورد احکامی  که قطعیت یافته ممکن است به جهات ذیل درخواست اعاده دادرسی شود:

  • موضوع حکم مورد، ادعای خواهان نبوده باشد.
  • حکم به میزان بیشتر از خواسته صادرشده باشد.
  • وجود تضاد در مفاد یک حکم که ناشی از استناد به اصول یا به مواد متضاد باشد.
  • حکم صادره با حکم دیگری در خصوص همان دعوا و اصحاب آن، که قبلاً توسط همان دادگاه صادرشده است متضاد باشد بدون آنکه سبب قانونی موجب این مغایرت باشد.
  • طرف مقابل درخواست‌کننده اعاده دادرسی حیله و تقلبی به‌کاربرده که در حکم دادگاه مؤثر بوده است.
  • حکم دادگاه مستند به اسنادی بوده که پس از صدور حکم جعلی بودن آن‌ها ثابت‌شده باشد.
  • پس از صدور حکم، اسناد و مدارکی به دست آید که دلیل حقانیت درخواست‌کننده اعاده دادرسی باشد و ثابت شود اسناد و مدارک یادشده در جریان دادرسی مکتوم بوده و در اختیار متقاضی نبوده است.”

مطابق با ماده فوق می‌توان این‌گونه بیان نمود که فقط احکام قابل اعاده دادرسی حقوقی می‌باشند و قرارهای صادره از دادگاه قابلیت اعاده دادرسی ندارند. بلکه علاوه بر موارد فوق‌الذکر، احکام دادگاه تجدیدنظر استان، احکام حضوری دادگاه نخستین درخواسته بیش از سه میلیون ریال، احکام غیابی، احکام صادره در دعاوی غیرمالی، با داشتن شرایط ذکرشده در ماده فوق، قابل اعاده دادرسی می‌باشند.

 

۳- مرجع رسیدگی‌کننده به درخواست اعاده دادرسی

 ماده ۴۲۶قانون آیین دادرسی مدنی امکان درخواست اعاده دادرسی را فقط نسبت به احکامی که قطعیت یافته است پذیرفته است و ماده۴۳۳ همان قانون مرجع رسیدگی به دادخواست اعاده دادرسی اصلی را دادگاه صادرکننده حکم می‌داند.

 

۴- انواع اعاده دادرسی حقوقی

ماده ۴۳۳قانون آیین دادرسی مدنی اعاده دادرسی بر دو قسم است اصلی) عبارت است از اینکه متقاضی اعاده دادرسی به‌صورت مستقل آن را درخواست نماید( اعم از محکوم‌له و محکوم‌علیه که می‌خواهند نسبت به یک حکم قطعیت یافته دادخواست اعاده دادرسی تقدیم کنند. طاری) عبارت است از اینکه دراثنای یک دادرسی حکمی به‌عنوان دلیل ارائه شود و کسی که حکم یادشده علیه او ابراز گردیده نسبت به آن درخواست اعاده دادرسی نماید.

 

۵- مهلت اعاده دادرسی حقوقی

 طبق ماده ۴۲۷ قانون آیین دادرسی مدنی مهلت درخواست اعاده دادرسی را برای اشخاص مقیم ایران بیست روز و برای اشخاص مقیم خارج از کشور دو ماه می‌باشد.

نسبت به آرا حضوری قطعی از تاریخ ابلاغ

نسبت به آرا غیابی از تاریخ انقضا مهلت واخواهی و درخواست تجدیدنظر

-درصورتی‌که جهت اعاده دادرسی جعلی بودن اسناد یا و تقلب طرف مقابل باشد  ابتدای مهلت اعاده دادرسی از تاریخ ابلاغ  حکم نهایی مربوط به اثبات جعل یا حیله و تقلب می‌باشد

-هرگاه جهت اعاده دادرسی وجود اسناد و مدارکی باشد که مکتوم بوده ابتدای مهلت  از تاریخ وصول اسناد و مدارک یا اطلاع از وجود آن محاسبه می‌شود تاریخ یادشده باید در دادگاهی که به درخواست رسیدگی می کن اثبات گردد.

 

۶- مراحل درخواست اعاده دادرسی

تنظیم دادخواست از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی صورت می‌گیرد و درج موارد ذیل در آن الزامی می‌باشد :

۱-نام و نام خانوادگی و محل اقامت و سایر مشخصات درخواست‌کننده و طرف او

۲-تقدیم دادخواست به دادگاه صادرکننده حکم قطعی توسط دفتر خدمات قضایی

۳- حکمی که مورد درخواست اعاده دادرسی است

۴- جهتی که موجب درخواست اعاده دادرسی گردیده است

پس از ارسال دادخواست

پرونده توسط دادگاه بررسی و اظهارنظر دادگاه نسبت به اساس دادخواست  در مورد جهتی که موجب درخواست اعاده دادرسی شده  انجام و قبول یا رد دادخواست  بر اساس شرایط مربوطه اعم از عدم انقضا مهلت مقرر- علت ارائه دادخواست – تناسب ادله با موضوع دادخواست-و دارا بودن ادله و شرایط قانونی  اعمال می‌گردد

 

۷-چه مرجعی صالح به رسیدگی درخواست اعاده دادرسی حقوقی می‌باشد؟

بر اساس ماده ۴۳۲ قانون آیین دادرسی مدنی دادگاهی که حکم قطعی را صادر کرده چه بدوی و چه تجدیدنظر مرجع صلاحیت‌دار در رسیدگی به درخواست اعاده دادرسی می‌باشد.

به‌موجب ماده ۴۳۲قانون آیین دادرسی مدنی مرجع صلاحیت‌دار دادگاهی است که حکم قطعی را صادر کرده است که می‌تواند دادگاه بدوی باشد یا تجدیدنظر که پس از بررسی دادخواست اعاده دادرسی، موضوع را صورت‌جلسه کرده و قرار قبول یا رد دادخواست را صادر می‌کند
مطابق ماده ۴۳۵ قانون فوق‌الذکر در صورت قبولی درخواست مبادرت به رسیدگی ماهوی خواهد نمود و سایر ترتیبات رسیدگی مطابق مقررات مربوط به دعاوی است. هرگاه پس از رسیدگی، دادگاه درخواست اعاده دادرسی را وارد تشخیص دهد، حکم مورد اعاده دادرسی را نقض و حکم مقتضی صادر می‌نماید و در صورت رد دلایل و ادعا، حکم قبلی تائید خواهد شد و اگر درخواست اعاده دادرسی راجع به قسمتی از حکم باشد فقط همان قسمت نقض یا اصلاح می‌شود، همچنین اگر جهت اعاده دادرسی مغایرت دو حکم باشد دادگاه پس از قبول اعاده دادرسی حکم دوم را نقض و حکم اول به قوت خود باقی خواهد بود

نکته قابل‌توجه در اعاده دادرسی به جزآنچه که در دادخواست اعاده دادرسی ذکرشده است جهت دیگری مورد رسیدگی قرار نمی‌گیرد و برخلاف اعاده دادرسی کیفری غیر از محکوم‌له و محکوم‌ علیه شخص دیگری به هیچ عنوان نمی‌تواند داخل در دعوا شود.

جهت اخذ مشاوره تخصصی با وکیل اعاده دادرسی در تهران هم‌اکنون تماس بگیرید. 02144141581

مقالات مرتبط

بهترین وکیل ملکی در استان تهران و البرز

بهترین وکیل پایه یک دادگستری در تهران

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *