بهترین وکیل ملکی تهران

بهترین وکیل ملکی تهران، فردی متخصص و باتجربه در زمینه قوانین املاک و اراضی است که با آگاهی از قوانین و مقررات مربوطه، به موکلان خود در حل مسائل و معضلات حقوقی و ملکی کمک می‌کند.

اگر به دادگاه‌ ها سر زده‌اید یا در حوزه ‌های حقوقی فعالیت دارید، متوجه خواهید شد که دعاوی ملکی از مهم ‌ترین و پرتعدادترین دعاوی هستند که در مراجع قضایی بررسی می‌ شوند. به دلیل ارزش مالی بالا، اموال غیرمنقول، همواره اهمیت ویژه‌ای دارند. بنابراین، هنگام مواجهه با اختلافات ملکی، همیشه توصیه می ‌شود که قبل از هرگونه اقدام قانونی برای دفاع از حقوق ملکی خود، با بهترین وکیل ملکی در تهران مشورت کنید. ترجیحاً  وکیل ملکی  تجربه دعاوی ملکی زیادی را داشته و به خوبی می تواند از حقوق و حق شما دفاع کند.

وکیل دعاوی ملکی

وکیل دعاوی ملکی

وکیل دعاوی ملکی، وکیلی است که در زمینه امور ملکی، مستغلات و اراضی تجربه و تخصص مورد نیاز را دارا می ‌باشد و با ارائه استدلالات صحیح و مناسب، شما را در دستیابی به حقوق قانونی خود همراهی می‌ کند. دعاوی ملکی علاوه بر تخصص، به شدت به تجربه نیاز دارد و گاهاً طرح نادرست دعاوی می‌ تواند منجر به عدم دستیابی به حقوق شما شود.

وکیل متخصص در امور ملکی باید تسلط کاملی به قوانین مربوط به ملک، آئین‌ نامه‌ های مختلف حقوقی، ثبتی، مالیاتی، نظریه‌ های مشورتی مرتبط و قوانین و آئین‌ نامه ‌های شهرداری و غیره داشته باشد؛ گرچه بسیاری از افراد برخی اطلاعات حقوقی را دارند، اما فقط داشتن اطلاعات کم نمی ‌تواند از خطرات این حوزه محافظت کند.

آغاز یک دعوی و راه ‌اندازی آن، حیاتی‌ ترین بخش یک دعوی است و دانستن اینکه آیا دعوی شما موفق خواهد بود یا خیر و نحوه طرح آن برای دستیابی به نتیجه سریع، بسیار حیاتی است.

نکته مهم این است که دعاوی ملکی بخشی از دعاوی مربوط به امور اراضی هستند و با توجه به اینکه ملک به عنوان دارایی غیرمتحرک محسوب می ‌شود، دعاوی مربوط به آن باید حتماً در محل ملک مطرح شوند که این امر برای مسیر یک دعوی بسیار مهم است.

برای اطمینان از دستیابی به حقوق خود، بهتر است با استفاده از خدمات وکیل ملکی متخصص، معتبر و قابل اطمینان، بدون نگرانی از ناشناخته بودن در دادگاه ‌ها، به مسائل حقوقی خود بپردازید.

وکیل ملکی در تهران

وکیل ملکی در تهران کسی است که در ابتدا به موکل خود مشاوره‌ای منطقی و کارآمد ارائه دهد. سپس، این وکیل باید با بهره‌ گیری از مدارک معتبر و روش ‌های قانونی، پرونده را با کمترین زمان و به صرفه ‌ترین هزینه به پایان برساند. داشتن دسترسی و صبر در برابر موکلینی که دانش کافی ندارند و یا از مسائل حقوقی آگاه نیستند، از دیگر ویژگی ‌های یک وکیل خوب در تهران است.

تشخیص بهترین وکیل ملکی تهران بسیار دشوار به نظر می‌رسد؛ زیرا وابسته به نیازها و موضوعات ملکی خاص شما است. اما می‌توانید با استفاده از معیارهایی به دنبال یک وکیل متخصص ملکی تهران بگردید.

در شهر پرجمعیت و بزرگ تهران، فعالیت زیادی از وکلا و مشاوران حقوقی در زمینه حقوق ملکی دیده می ‌شود، بنابراین انتخاب  وکیل ملکی در این شهر ممکن است مسئله‌ای دشوار و چالش ‌برانگیز باشد.

بهترین وکیل ملکی در تهران، کسی است که دارای تخصص و تجربه کافی در زمینه حقوق ملکی باشد و با آخرین قوانین و مقررات قضایی آشنا باشد. این فرد باید توانایی ارائه مشاوره‌های مؤثر و کارآمد را داشته باشد. علاوه بر این، وکیلی که انتخاب می‌ کنید، باید دارای مهارت‌ های ارتباطی و قدرت مذاکره بالا باشد تا بتواند به نتایج مطلوب برسد.

ویدیوهای وکیل ملکی

برای مشاوره در زمینه وکیل ملکی با ما تماس بگیرید !

وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی در غرب تهران

از گذشته تا کنون، معاملات و داد و ستد املاک و اراضی به وفور انجام می‌شده است. اما در صورتی که معامله املاک به درستی به پایان نرسد و مشکلی پیش آید، قانون برای رفع این مشکلات به کمک می ‌آید. وکیل ملکی متخصص ملکی ، با تخصص و تجربه‌ای که دارد، به طور اختصاصی در پرونده‌ های دعاوی ملکی مشغول به کار می‌ شود.

دعاوی ملکی به دلایل مختلفی بین طرفین معامله پیش می ‌آیند که باعث اختلاف آن‌ ها می‌ شود. اما راه حل این دعاوی، استفاده از خدمات وکیل متخصص و با تجربه در این زمینه است. وکلایی که در حوزه ‌های حقوقی خاص فعالیت می‌کنند، به تخصص و مهارت بیشتری دست پیدا می‌کنند و می‌توانند عملکرد بهتری داشته باشند. بنابراین، برای رفع مشکلات مرتبط با املاک، می‌ توان از یک وکیل خوب ملکی در تهران بهره برد. وکیل ملکی با تمرکز بر روی پرونده ‌های دعاوی ملکی، تجربه لازم را برای حل این موضوعات به دست آورده است.

بهترین وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی

وکیل ملکی حقوقی یک وکیل پایه ‌یک دادگستری است که به انواع دعاوی ملکی در قانون تسلط کافی دارد. حوزه‌ی حقوق املاک از جمله حوزه ‌هایی است که با توجه به وجود قوانین مختلف، رویه‌های قضایی متفاوت و تغییرات قانونی در طول سال‌ها، از جمله تغییرات پس از انقلاب، بسیار پیچیده و تخصصی محسوب می‌شود. وکیل ملکی حقوقی نیازمند تسلط نظری بر کلیه‌ی قوانین شکلی و موضوعی مربوط به حقوق املاک است و همچنین تجربه‌ی لازم در این زمینه را داشته باشد.

زمینه فعالیت وکیل ملکی

در دعاوی ملکی، موضوع اصلی اموال غیرمنقولی است که به هر دلیلی مورد اعتراض قرار گرفته‌اند. اموال غیرمنقول به دارایی‌هایی گفته می‌ شود که امکان جابجایی فیزیکی آن ها از یک مکان به مکان دیگر وجود ندارد؛ زیرا جابجایی آنها ممکن است خسارت وارد کند یا خود دارایی خسارت ببیند.

یک وکیل ملکی می ‌تواند در مسائل گوناگون مربوط به املاک به شما کمک کند، از جمله:

  1. خرید و فروش ملک
  2. اجاره ملک
  3. مدیریت ملک
  4. حل اختلافات

ویژگی های بهترین وکیل ملکی درتهران چیست؟

وکیل پایه یک دادگستری دعاوی ملکی ، پیش از هرچیز، باید شناخت کاملی از قوانین و مقررات ملکی نظیر اصل ۴۹ قانون اساسی، قانون تعیین وضعیت املاک در طرح ‌های دولتی و شهرداری‌ ها، قانون تملک آپارتمان ‌ها، قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ ها، قانون زمین شهری، قانون شهرداری، قانون مدنی، قانون نحوه تقویم ابنیه، املاک و اراضی مورد نیاز شهرداری‌ ها داشته باشد. بدون شک، داشتن تجربه عملی نیز نسبت به موضوعات ملکی امری لازم و ضروری است.

داشتن این دو ویژگی، لازمه هر وکیل ملکی خوب می ‌باشد. اما در عین حال، آشنایی با روال‌های قضایی محاکم و نیز ادارات مسئول امر می ‌تواند وکیل متخصص ملکی  را در دستیابی به نتیجه مطلوب در پرونده یاری رساند.

بهترین وکیل ملکی تهران

وکیل ملکی آنلاین

وکیل آنلاین ملکی، یک حقوقدان است که خدمات حقوقی مرتبط با امور ملکی را از طریق اینترنت ارائه می ‌دهد. با ایجاد دسترسی آسان، پلتفرم ‌های تعاملی و تجربه کاربری بهبود یافته، مشاوره رایگان وکیل ملکی با شفافیت و کارایی بیشتری فراهم شده است.

در دهه ‌های اخیر، با توسعه فناوری و پیشرفت جامعه مدرن، نیاز به خدمات حقوقی نیز تغییرات زیادی را تجربه کرده است. وکیل ملکی حقوقی به عنوان نمایندگان حقوقی جدید، وارد صحنه شده‌اند.

وکیل پایه یک دادگستری دعاوی ملکی با فراهم کردن دسترسی آسان به خدمات حقوقی، به افراد این امکان را می‌ دهند تا به راحتی و با سرعت درخواست ‌های خود را ثبت کرده و از مشاوره رایگان وکیل ملکی بهره مند شوند. این ابزار نه تنها زمان مشتریان را صرفه جویی می‌ کند بلکه به افزایش دموکراسی حقوقی نیز کمک می‌کند.

وکیل ملکی و ثبتی

وکیل ملکی و ثبتی، حقوقدانی است که در زمینه مسائل مربوط به امور ملکی و ثبتی فعالیت می‌کند. این وکیل‌ ها تخصص خود را در اموری مانند خرید و فروش ملک، اجاره، انتقال مالکیت، رفع اختلافات ملکی و همچنین ثبت اسناد و امور مربوط به ثبتی دارند.

وکیلان ملکی و ثبتی مسئولیت نهادن به قراردادهای ملکی، پیشنهاد مشاوره حقوقی به مشتریان در خصوص مسائل مرتبط با املاک و ثبتی، حضور در دادگاه ‌ها و نمایندگی در پرونده‌های قضایی مربوط به امور ملکی، و انجام امور ثبتی مثل ثبت سند ملکی، ثبت قراردادها و اسناد، تهیه و ارائه مستندات ثبتی، ارائه خدمات مرتبط با تغییرات مالکیت و انتقالات مالکیت، و رسیدگی به امور مربوط به ثبتی در ادارات ثبتی دارند.

این وکلا باید دارای دانش و تجربه کافی در زمینه حقوق ملکی و ثبتی باشند و با قوانین و مقررات مربوط به ثبت و امور ملکی آشنا باشند تا به بهترین نتیجه برای مشتریان خود برسانند.

انواع دعاوی ملکی درقانون

معمولاً، دعاوی ملکی حقوقی به اختلافاتی اشاره دارد که با اموال غیرمنقول مرتبط بوده و قرار است رسیدگی به آن ها در دادگاهی که ملک مورد اختلاف واقع شده است، انجام می شود. این دعاوی انواع مختلفی دارند که می‌ توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. دعوی الزام به تحویل مبیع
  2. دعوی خلع ید
  3. دعوی الزام به تنظیم سند رسمی
  4. دعوی تصرف عدوانی و رفع ممانعت و مزاحمت از حق
  5. دعوی الزام به فک رهن
  6. دعوی فروش ملک مشاع
  7. دعاوی سرقفلی و حق کسب و پیشه
  8. طرح دعوی تخلیه
  9. مطالبه اجرت المثل ملک
  10. دعوی تایید فسخ قرارداد

وکیل ملکی مشاوره

در امروزه، با توجه به افزایش دعاوی مختلف ملکی که در حوزه‌ های مختلف از جمله بین شرکت ‌های خصوصی و دولتی و همچنین بین اشخاص حقیقی به وجود می ‌آیند، نیاز به مشاوره حقوقی با بهترین وکیل ملکی در تهران بیش از پیش اهمیت یافته است. در این روند پیچیده و متغیر، داشتن راهنمایی و توجه حرفه‌ای یک وکیل متخصص ملکی امری ضروری به شمار می ‌آید. وکیل خانم ملکی توانایی دارند تا با تحلیل دقیق و قانونی موضوعات مربوط به دعاوی ملکی، به مشتریان خود کمک کنند تا تصمیمات صحیحی بگیرند.

وکیل پایه یک ملکی

وکیل ملکی، فردی است که در رشته حقوق تحصیل کرده و پس از قبولی در آزمون وکالت و طی نمودن پروسه کارآموزی و قبولی در آزمون تخصصی اختبار، پروانه وکالت پایه یک دادگستری را دریافت کرده است. این وکیل، با وجود داشتن مهارت و دانش کافی در تمامی مباحث حقوقی، تمام تمرکز و دانش خود را در امور ملکی متمرکز کرده است.

دعاوی ملکی از جمله پیچیده‌ ترین دعاوی حقوقی هستند که صرفاً آگاهی از قوانین حقوقی و کیفری به تنهایی کافی نیست و می ‌تواند ریسک ابتلا پرونده به خطرات احتمالی را بالا ببرد. همچنین وکیل خانم ملکی در دعاوی ملکی و قراردادها، دانش، تسلط و تجربه بالایی دارد و به روند دفاع در امور ملکی مسلط است.

وکیل ملکی کیست؟

با توجه به این معیارها می‌توانید با مشاوره حرفه‌ای با وکلای متخصص ملکی، بهترین وکیل ملکی تهران را برای پرونده‌تان انتخاب کنید. همچنین نظرات و تجربیات افرادی که قبلاً با وکلا در این حوزه همکاری داشته‌اند نیز به شما در تصمیم‌گیری کمک خواهد کرد.

مجموعه حقوقی معید دارای دپارتمان املاک است که در آن وکیل ملکی تهران با تخصص و تجربه در زمینه حقوق ملکی فعالیت می‌کند. همان‌طور که گفته شد این وکلای متخصص می‌توانند به شما در مسائل مربوط به خرید، فروش، اجاره، رهن و سپرده و دیگر مسائل ملکی کمک کنند.

مجموعه حقوقی رستگار به عنوان یک مجموعه حقوقی معتبر در تهران شناخته می‌شود که می‌توانید از خدمات حقوقی آن در زمینه املاک استفاده کنید. این مجموعه در تمام جنبه‌های حقوقی مربوط به املاک فعالیت دارد، از جمله مشاوره حقوقی، تدوین قراردادها، نگه‌داری و به‌روزرسانی اطلاعات ملکی، پیگیری و حل مشکلات حقوقی و نمایندگی در دادگاه‌ها و دفاتر ثبت اسناد. به یاد داشته باشید که قبل از انتخاب یک مجموعه حقوقی خاص بهتر است با آن‌ها تماس بگیرید و درباره خدمات و تجربه حقوقی آن‌ها بیشتر بدانید.

وکیل ملکی شخصی است که در حوزه حقوقی و امور ملکی فعالیت می‌کند. این وکلا با تسلط به قوانین و مقررات مربوط به خرید و فروش، اجاره، وراثت، رهن و سپرده و تعدادی از مسائل دیگر مرتبط با ملک، به شما کمک می‌کنند. هدف اصلی این وکلا حمایت از حقوق شما در مسائل مربوط به ملک است.

وکیل ملکی در مورد قراردادهای خرید و فروش یا اجاره و رهن و سپرده، به مشتریانشان در مورد شرایط، حقوق و تعهدات آن‌ها پیشنهاد می‌دهد. همچنین در صورت بروز مشکلاتی مانند عدم توافق در خصوص شرایط قرارداد، این وکلا تلاش می‌کنند با شما به توافق برسد و در صورت لزوم به دادگاه مربوطه مراجعه می‌کنند.

وظایف وکیل ملکی ارائه مشاوره‌های حقوقی برای خریداران و فروشندگان ملک، تدوین قراردادهای خرید و فروش، اجاره، رهن و سپرده و...، نگه‌داری و به‌روزرسانی اطلاعات مربوط به مالکیت، پیگیری و حل مسائل حقوقی مرتبط با ملک و نمایندگی در دادگاه‌ها و دفاتر ثبت اسناد است.

به طور کلی وکیل ملکی تهران یک متخصص حقوقی است که در کنار دانش لازم در حوزه حقوقی، تخصص و تجربه کافی در حوزه امور ملکی را داراست و به شما خدمات حقوقی و مشاوره‌های لازم را ارائه می‌دهد. در نظر داشته باشید که کلاهبرداری‌های زیادی در معاملات ملکی روی می‌دهد، شما می‌توانید برای رسیدگی به کلاهبرداری‌های ملکی به وکیل کلاهبرداری مراجعه کنید.

شماره وکیل ملکی

برای یافتن وکیل ملکی مناسب در تهران، شما می‌توانید از روش‌های مختلفی استفاده کنید. یکی از این روش‌ها مراجعه به سازمان وکلا و یا کانون وکلای دادگستری تهران است که اطلاعات و توصیه‌های لازم را دریافت می‌کنید و به دنبال وکیل مناسب برای پرونده ملکی خود بگردید. همچنین می‌توانید از آشنایان و دوستان در تهران نظرات و تجربیاتشان را درباره وکلای ملکی مطلع شوید و توصیه‌های آن‌ها را در نظر داشته باشید.

امروزه بسیاری از وکلای ملکی دارای حضور آنلاین هستند که می‌توانید با جستجو در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های وکلای ملکی، به دنبال وکلایی بگردید که تخصص و تجربه مورد نیاز شما را دارند. در هر حالت پیش از انتخاب وکیل ملکی، توصیه می‌شود مشاوره رایگان با وکلای مختلف داشته باشید و اطمینان حاصل کنید که او تجربه و تخصص لازم را در حوزه ملکی دارد.

ملک یکی از مهم ‌ترین دارایی‌ های افراد در کشور ما محسوب می‌ شود و گاهی حفظ این دارایی ارزشمند، نیازمند داشتن یک وکیل دعاوی ملکی است؛ با توجه به افزایش روز افزون نرخ تورم در کشور و به دلیل ارزش بسیار زیاد املاک و محبوبیت بیش از پیش آن میان مردم روزانه دعاوی ملکی بسیاری در مجتمع ‌های قضایی کشور ثبت می ‌شود که به دلیل تخصصی بودن این دعاوی، انتخاب یک وکیل دعاوی متخصص بسیار مهم است.

انواع دعاوی تخصصی ملکی

وکیل ملکی با گوناگونی از دعاوی ملکی مواجه می ‌شود، هر یک از این دعاوی دارای شرایط و ویژگی ‌های خاصی هستند و رویکرد دفاعی نیز در هر کدام از آن ‌ها متفاوت است. دعاوی ملکی معمولا به سه دسته زیر تقسیم می‌ شوند:

  • حقوقی
  • کیفری
  • ثبتی

 هر یک از این دسته‌ بندی ‌ها شامل انواع مختلفی از دعاوی است که برخی از آن ‌ها دارای شباهت ‌هایی با یکدیگر هستند. تشخیص صحیح و قانونی این تفاوت ‌ها بدون استفاده از تجربه و دانش وکیل ملکی ممکن نیست.

 

بهترین وکیل ملکی در تهران با بهره‌گیری از دانش و تجرب ه‌ای که در این زمینه به دست آورده، اطلاعات و اسناد ارائه شده را با دقت مورد بررسی قرار داده و بر اساس آن ‌ها، استدلال‌ ها و مستندات مورد نیاز را جمع ‌آوری می ‌نماید. سپس با توجه به نوع و خصوصیات دعوای مطرح شده، پرونده را به مراجع قانونی مربوطه ارجاع می ‌دهد. مهمیت و تأثیر طرح دعاوی در دادگاه ‌های مربوطه بر موفقیت پرونده بسیار زیاد است و نقش وکیل ملکی در این فرآیند بسیار حیاتی می‌ باشد.

دعاوی ملکی کیفری

برخی از دعاوی ملکی، علاوه بر جنبه ‌های حقوقی، جنبه‌ های کیفری نیز دارند. به عبارت دیگر، در مسائل املاک ممکن است یکی از طرفین اقداماتی انجام دهد که در قانون به عنوان جرم تلقی می ‌شود و مجازات ‌های مربوطه را به دنبال دارد. دادسراهای عمومی و انقلاب و دادگاه‌ های کیفری مسئول رسیدگی به دعاوی کیفری هستند. دعوای کیفری زمانی پیش می‌آید که شخصی مورد اتهام ارتکاب جرم یا اعمال مجرمانه قرار می ‌گیرد. در صورت تایید اتهام توسط مقامات دادسرا، مرتکب مجرم جلب به دادرسی می ‌شود. محکومیت متهم به مجازات کیفری به اثبات اتهام در دادگاه وابسته است. مهم ترین جرایم ملکی عبارتند از:

 

  1. دعوای مزاحمت و ورود غیرمجاز: هر فردی که بدون اجازه و دسترسی مجاز به ملک دیگری وارد شود، مستند به قانون مجازات اسلامی ممکن است به حبس تعزیری شش ماه تا سه سال و پرداخت جریمه مالی محکوم شود. اگر این عمل با استفاده از خشونت و زور صورت گیرد، مجرم ممکن است به حداکثر مجازات قانونی محکوم شود.

 

  1. دعوای تصرف عدوانی: هنگامی که یک یا چند نفر با خشونت و اعمال ناقض قانون، ملک دیگری را به طور غیر قانونی تحت تصرف خود درآورند، ممکن است مرتکبان به حبس شش ماه تا دو سال محکوم شوند. اگر به دلیل اقداماتشان به ملک و دارایی ‌های دیگر صدمه وارد شود، دادگاه ممکن است حکمی برای جبران خسارت به زیان‌ دیده صادر کند.

 

  1. دعوای تخریب اموال غیر منقول: هرگونه اتلاف و تخریب اموال غیر منقول دیگری، از قبیل آتش ‌زدن، به تبع آن که جرم محسوب می ‌شود، ممکن است به حبس تعزیری دو سال تا ده سال و پرداخت جزای نقدی منجر شود. در این جرم، دادگاه ممکن است در مورد جبران خسارت ‌های وارده تصمیم بگیرد.

 

مشاوره با وکیل ملکی

یکی از مهم ‌ترین دلایلی که باعث ایجاد حجم وسیعی از پرونده ‌های دعاوی ملکی در دادگستری شده است، عدم مشاوره با وکیل ملکی در هنگام عقد قرارداد است. تنظیم یک قرارداد صحیح با مشاوره وکیل ملکی، با کمترین هزینه ممکن، به منزله ذخیره‌ کردن مال و حفظ آن از گزند و خطرات حقوقی است که می‌ تواند به ضررهای جبران ‌ناپذیر منجر شود. در زیر به برخی از ضرورت ‌های مشاوره با وکیل ملکی اشاره شده است:

۱- اهمیت تنظیم قراردادهای ملکی توسط وکیل:

وکیل ملکی می‌ تواند در هنگام قرارداد، مدارک مالکیت فروشنده را به طور کامل بررسی کند تا ببیند آیا فرد واقعیا مالک ملک است یا خیر؟ این باعث می‌ شود که معامله ‌گر بتواند اطمینان داشته باشد که مالک ملک واقعی از سند رسمی است. همچنین، وکیل ملکی می ‌تواند بررسی کند که آیا اختیارات فروشنده در سند وکالت کافی است؟

۲- بررسی اسناد و مدارک توسط وکیل ملکی:

وکیل ملکی می ‌تواند مدارک و سند وکالت را بررسی کرده و ببیند که آیا اختیارات فروشنده در سند وکالت کافی است؟

۳- درج ضمانت اجراهای مناسب توسط وکیل ملکی:

وکیل ملکی می‌ تواند در قرارداد، ضمانت اجرای عدم عمل به تعهدات یا تاخیر در انجام آن را تعیین کند. این باعث می‌ شود که معامله ‌گر در صورت عدم اجرای تعهدات مقابله‌ای مطمئن داشته باشد.

۴- بررسی رعایت موازین قانونی:

وکیل ملکی می ‌تواند بررسی کند که آیا ملک قابل ساخت و ساز است و آیا در صورت بروز اختلافات، قرارداد صحیحی وجود دارد که مشکلات را حل کند.

۵- رعایت اصول قراردادی:

وکیل ملکی می‌تواند یک قرارداد جامع و مانع را تنظیم کند که تمامی موارد لازم را در برگیرد و مانع از بروز اختلافات حقوقی شود.

۶- دیگر موارد در تنظیم قرارداد توسط وکیل ملکی:

تنظیم یک قرارداد ملکی جامع و کامل که تمامی جزئیات لازم را در بر بگیرد و در عین حال مانع از بروز اختلافات حقوقی و ابهامات و تفسیرهای نادرست شود، مانند یک داروی پیشگیرانه عمل می ‌کند که از بروز مشکلات و بیماری ‌های جدی جلوگیری می ‌کند. همانطور که در حوزه پزشکی پیشگیری بهتر از درمان است، در حوزه حقوقی نیز تنظیم یک قرارداد ملکی صحیح، از بروز اختلافات و مشکلات و دعاوی ملکی آتی جلوگیری می ‌کند.

قطعاً توصیه می ‌شود که قبل از هرگونه اقدامی، افراد عزیز به همراه مشاوره با وکیل ملکی متخصص و رعایت سایر نکات ضروری، اقدام به تنظیم قرارداد نمایند. پرهیز از مشاوره با افراد غیر متخصص مانند صاحبان املاک، و اعتماد به هیچ کس به جز وکیل متخصص در این زمینه، از دیگر توصیه‌ های مهم است.

 

سوالات متداول از وکیل ملکی

نحوه تغییر کاربری زمین کشاورزی چگونه است؟

ابتدا باید بررسی کنید که زمین مورد نظر شما داخل طرح هادی است یا نه ولی از کجا بفهمیم که داخل طرح هادی هست
شما می توانید از دهیاری یا شورای همان منطقه استعلام بگیرید اگر خارج از محدوده طرح هادی روستا باشد بایستی به سازمان جهاد کشاورزی استان مربوطه مراجعه نمود و در خواست تغییر کاربری (یکبار تا ۵۰۰ متر مربع) را به این مرجع تقدیم نمود اما اگر زمین داخل طرح هادی باشد از صلاحیت جهاد کشاورزی خارج است و بنیاد مسکن یا بخشداری باید نسبت به تغییر کاربری آن تصمیم گیری نماید

اگر فروشنده زمان تنظیم سند در دفترخانه حاضر نشود خریدار چه اقدامی انجام دهد؟

در این مورد خریدار باید از سر دفتر گواهی عدم حضور بگیرد و اگر سر دفتر گواهی عدم حضور ندهد حتما برای فروشنده اظهار نامه مبنی بر عدم حضور بفرستید با انجام این کار می توانید از همان روز خسارت مربوط به تاخیر در تنظیم سند را از فروشنده اخذ نمایید حتی اگر گواهی عدم حضور هم نداشته باشید

اگر یکی از وراث از تحویل سند ملک خودداری کند راهکار چیست؟

مراجعه‌کننده‌ای به وکیل ملکی مراجعه کرد که پدرش فوت کرده بود و یکی از وراث از تحویل سند مالکیت مربوط به خانه پدری خودداری می ‌کرد. در این موارد تکلیف بقیه وراث چیست؟ در صورت به وجود آمدن همچین مسئله ای، وراث باید به اداره ثبت مراجعه کنند و اداره ثبت به مورثی که سند مالکیت در ید اوست و از تحویل سند امتناع می‌کند، اخطار می دهد که ظرف مهلت ده روز سند را ارائه بدهد.

اگر مورث سند را ارائه دهد، برای وراث سند مالکیت صادر می‌ شود، در غیر این صورت این موضوع در روزنامه کثیر الانتشار آگهی می‌ شود و پس‌ از طی مهلت زمان مقرر برای هر یک از ورثه به نسبت سهم آن ها سند مالکیت صادر می‌ شود. اما شاید این سوال پیش آید که چه اتفاقی برای سند مالکیت سابق می افتد؟  اداره ثبت ابطال این سند را  طی بخشنامه‌ای به تمامی دفاتر اسناد رسمی اعلام می‌ کند و تصریح می‌ کند که اگر این فرد با سند مالکیت به اداره ثبت مراجعه کند، سند قبلی از او تحویل گرفته شود و برای انجام اقدامات قانونی در اختیار اداره ثبت قرار بگیرد.

اگر فروشنده زمان تنظیم سند در دفترخانه حاضر نشود خریدار چه اقدامی انجام دهد؟

در این مورد خریدار باید از سر دفتر گواهی عدم حضور بگیرد و اگر سر دفتر گواهی عدم حضور ندهد حتما برای فروشنده اظهار نامه مبنی بر عدم حضور بفرستید با انجام این کار می توانید از همان روز خسارت مربوط به تاخیر در تنظیم سند را از فروشنده اخذ نمایید حتی اگر گواهی عدم حضور هم نداشته باشید

قبل از خرید ملک به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

اگر خریدار هستین قبل از خرید ملک استعلام ثبتی بگیرید تا مشخص شود ملک توقیف است یا نه

حال نحوه استعلام چگونه است؟

۱-مراجعه به یکی از دفاتر ثبت استاد رسمی
۲- با استفاده از سایت سازمان ثبت اسناد ‌املاک
به آدرس ssaa.ir

اگر ملک در زمان خرید در توقیف نباشد اما در هنگام تنظیم سند رسمی شخص ثالثی بابت طلبی که دارد ملک را توقیف کند در چنین شرایطی چه اقدامی باید کرد ؟

در این شرایط خریدار به عنوان شخص ثالث دادخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح می کند پس از بررسی لازم اگر دلایل خریدار موجه تشخیص داده شود از ملک رفع توقیف شده و شما می توانید انتقال سند را انجام دهید

زمان خرید ملک پیش فروش چه نکاتی باید رعایت شود؟

۱-معامله در دفتر اسناد رسمی انجام شود
۲- پرداخت چک و پاس کردن آنها منوط به پیشرفت فیزیکی کار شود
۳- تمام استاد و مدارک؛ جواز ساخت و قرارداد مشارکت در ساخت بین سازنده و مالک به دقت بررسی شود
۴- بر اساس قانون پیش فروش آپارتمان هنگام عقد قرارداد در دفاتر اسناد رسمی باید حداقل ۱۰ درصد قیمت کل پرداخت شود مابقی مبلغ به صورت اقساطی از سوی پیش خریدار به پیش فروشنده در تاریخ های مشخص بر اساس میزان پیشرفت کار پرداخت شود

12 نظر

  • سلام ، ممنون میشم پاسخ سوالم رو بدین من یک واحد رو از سازنده آپارتمان پیش خرید کردم ولی مالک مبایعه نامه رو امضا نکردن و سازنده گفتن این واحد مطابق تقسیم نامه سهم ایشون هست آیا باید مالک هم مبایعه نامه رو امضا کنن؟

    • بله حتما مالک هم امضا کنه که بعدا ادعایی روی واحد شما نباشه ضما تقسیم نامه رو هم بررسی کنید

  • سلام ، ما 3 نفر مالک هستیم مطابق قرارداد مشارکت در ملک رو یک سال هست که تخلیه و تحویل سازنده دادیم ولی سازنده هنوز جواز و پروانه ساخت رو نگرفته آیا امکان داره با فرد دیگه ای برای ساخت قرارداد ببندیم؟

    • باید قرارداد شما رو مطالعه بشه حتما قراردادتون شرایط فسخ داره طبق اون پیش برید بدون تعیین تکلیف این قرارداد با فرد جدیدی قرارداد منعقد نکنید

  • من خونم رو دو سال پیش اجاره دادم و الان زمان تخلیه ملک رسیده اما هر چی پیگیری میکنم، مستاجر حاضر نمیشه بیاد بنگاه که ودیعه رو پس بدم و کلید رو تحویل بگیرم. من چیکار باید بکنم؟

    • باید از طریق مرجع قضایی اقدام کنید شورای حل اختلاف مراجعه و تخلیه رو از اونجا پیگیری بفرمایید

  • سلام وقت به خیر
    یه ملک داریم قولنامه قبلی اش گم شده ولی آخرین قولنامه رو داریم. الان تو فروش ملک به مشکل خواهیم خورد؟

    • سلام زمان فروش املاك قولنامه اي كليه قولنامه هاي و ايادي سابق بررسي ميشه اگه مشاور أملاكي كه قولنامه مفقودي را تنظيم كرده يك نسخه داره از روي نسخه اون كپي تهيه كنيد و داشته باشيد ولي در صورت عدم دسترسي به قولنامه هاي سابق چون آخرين قولنامه متعلق به شما و در يد شما هست اصولاً نبايد مشكلي داشته باشه با قولنامه آخري مي تونيد انتقال بعدي رو انجام بدين.

  • خونه م رو سال پیش اجاره دادم و الان زمان تخلیه ملک هست اما هر چه قدر پیگیر می‌شم، مستاجر حاضر نمیشه بیاد بنگاه که خونه رو تحویل بگیرم. چی کار باید بکنم؟

    • به شورای حل اختلاف مراجعه کنید و درخواست تخلیه بدین که به فوریت به موضوع رسیدگی میشه حتما اجاره نامه رو ضمیمه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *